Είσαι επαγγελματίας; Κάνε εγγραφή και απόκτησε πρόσβαση στις τιμές χονδρικής!

Η Hairtech δημιουργήθηκε το 2010 προερχόμενη από το χώρο του κομμωτηρίου καθως εδώ και 32 χρόνια εργαζόμαστε ως επαγγελματίες κομμωτές. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, έχοντας διαπιστώσει τις ανάγκες του επαγγέλματος και του επαγγελματία και σε συνδυασμό με την βαθιά γνώση, εμπειρία και εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενο των πρόσθετων μαλλιών, έχουμε αποκτήσει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Η Hairtech κατανοώντας τον επαγγελματία κομμωτή, έχει δημιουργήσει μία ειδική έκδοση του e-shop η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε καταστήματα και πελάτες χονδρικής προσφέροντας μειωμένες τιμές στα προϊόντα της με έκπτωση έως και 40% κάτω από τις τιμές λιανικής.

Αν είστε πελάτης χονδρικής μπορείτε να εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα. Επιπλέον, αν είστε κομμωτής-κομμώτρια από ιδιωτική ή δημόσια σχολή έχετε και εσείς το δικαίωμα πρόσβασης και αγοράς των προϊόντων μας σε τιμές χονδρικής αρκεί να μας στείλετε ένα αντίγραφο του πτυχίου σας (ανεβάζετε το αρχείο σε μορφή pdf, jpeg ή png στο τελευταίο πεδίο της παρακάτω φόρμας). Σύντομα, αφότου λάβουμε το αίτημά σας, θα ειδοποιηθείτε με ένα e-mail για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

Με την επιτυχή εγγραφή σας ως πελάτης χονδρικής, θα αποκτήσετε πρόσβαση στις μειωμένες τιμές μας και σε ειδικές προσφορές για πελάτες χονδρικής. Σε όλες τις τιμές χονδρικής συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. ενώ δεν υπάρχει ελάχιστο όριο παραγγελίας.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας σε τιμές χονδρικής γρήγορα κι εύκολα από το e-shop μας. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε (αντικαταβολή, πληρωμή με κάρτα, paypal, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό) κατά την ολοκλήρωση, και η παραγγελία σας θα σας σταλεί άμεσα με υπηρεσία courier.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ